Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 19 april 2022

Härligt ändå

Fick hämta upp sju sorters dahliaknölar  hos Garden Flora i dag. Som världens godiskasse kändes det. Genast jag kom hem satte jag dem i plastpåsar med jord precis som jag tänkt. Nu har vi inte mycket golvvärme på när det är så här varmt men de får väl helt enkelt stå framme och ta sej.


Och kolla nu in gurkan, växer så det knakar. Tippar att den är skördeklar till helgen. Sen jag börjat odla gurkor och tomater själv får jag ingen smak alls för de köpta under vintern så det är mycket sällan det finns av den varan här hemma. Men nu är jag så smått på gång med den egna odlingen.



Blomfröna har spruckit tätt tätt och i nåt skede borde de delas på eller gallras.

Härligt ändå att nåt äntligen börjar hända. Och med 15 plusgrader under dagen (vilket är onödigt mycket än i år) så drivs nog ett och annat på. Jag har tittat på Trädgårdstiders säsongsavslutning på play och sorgligt att programmet är slut för denna säsong men tillika är jag fullpepprad med vilja att ta tag i egna odlingar. Främst blommor då i sommar av förekommen anledning. Så underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar