Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 7 april 2022

Välj glädje

Visst står även Bonzo undrande över den myckna snön som faller. Vi satt med brudparet igår kväll och förundrades över att det rör sej om ca 3 månader till bröllopet som vi ska ha en massa sommarblomster till, och därute ligger snön blöt och tung.


Men vi gör som Bonzo, väljer glädje. Läste att påsken skulle bli varm så visst har våren chans ännu.


On top of the world. Här har solen en massa jobb så hon har verkligen inte tid att ligga på latsidan.


Jag var ute i snösvängen ett tag och Bonzo lekte som ett yrväder i snöhögarna, och åt en massa snö. Det ger sej till känna nu en stund senare då han står vid dörren och vill inte hinna ut före det strilar under magen. Det vill aldrig ta slut och han står och vinglar på tre ben. In en liten stund och samma procedur en gång till. Sen äter han lite snö för säkerhets skull innan vi far in...


Hur lycklig blev vi över solen! Solsken och takdropp från ladans fina plåttak.


Svärfar levererade ett rykande färskt bröd som svärmor bakat. Lycka!



 Och som solen själv lyser första gurkblommet.

Borde stoppa ner lite blomfrön i jord, borst en hundpäls, provvirka ett projekt och kludda på beställningsarbetet. Tur att helgen snart är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar