Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 april 2024

Glass i dagarna två

Fredagskvällen tog vi oss ner till ån där det ännu fanns ren snö att leka i.


Speglingar är så fina. Ån är väldigt bred och flyter snabbt nu.


Lördag fixade jag en del på utsidan och intog lunch i uterummet då gubben var på cykeln. Senare under eftermiddagen kom Patrik och Lotta förbi med hallonglassbåtar och vi tittade på foton från när Patrik var nyfödd.


I dag söndag for vi till Vasa. Två stopp på ditvägen, glass från bästa stället och grillbiff på Tesses cafe´.


Vi mötte upp Erik och Sandra och promenerade via parker och längs vattnet. Solen gassade och vi hade alltför varma kläder så jackorna fick ryka. Så ljuvligt väder.


Till sist hamnade vi på Aveny Cafe´ för att släcka törsten. Så mysig att få tillbringa en eftermiddag med Vasaborna, de är annars väldigt upptagna med jobb och vardag så alla tillfällen är guld värda. Vi hann med en snabbvisit på nya Sokos innan vi promenerade till deras hem och vi tog bilen tillbaka till vårt. En perfekt helg att ha i bakfickan när det nu utlovas nordliga vindar och annat skräp.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar