Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 september 2019

Detta pajätande


I går i värsta regnvädret drog jag iväg med mina krukor till Hirvlax. Där plockade vi ugnen full och nån lämpligt kylig dag sätts den igång.
Jag blev bjuden på äppelpaj med vaniljsås och fick hem en kasse med härlig grönkål. Tack till finaste Solvej!
Under tiden skickade mamma och ville bjuda på hamburgare så genast jag kom hem begav vi oss dit.
Efter hamburgarna blev det kaffe med...äppelpaj och vaniljsås. Inget fel med det för det är ju gott.



I morse ställde vi oss för cykling när det var nästan vindstilla. Vi pausade en stund vid Strandis där det var riktigt rofyllt. Cyklade vidare in till Risöhäll och sammanlagt fick vi ihop 55 kilometer.



Bjuder på en snyggbild varsågod. Fick erfara något nytt av att ligga bakom i vinddraget. Rapavatten rann nerför glasögonen och grus peelade ansiktet av gubbens bakdäck när asfalten var våt efter nattens regn. Hur mycket jag svalde vill jag inte veta när jag gapade som en fisk på torra land efter luft.



Än i kväll känns det i benen men är en bra känning. Jag har nog hittat min träningsform nu.
Dagen har varit solig och fin och utelivet har kunnat fortsätta. Än levererar tomaterna och det är bara att plocka in och göra goda sallader av. Aroniabär har jag plockat och snart ska vi bege oss till skogs efter lingon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar