Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 september 2019

Ledig tisdag





Hämtade hem mina krukor i dag. Alltid lika spännande.
Riktigt nöjd även med dessa även om aventuringlasyren (den bruna) var för tjock och rann och gjorde kratrar. De blev i och för sej bara konstnärligare och vi kan säga att det var meningen.
Nu börjar jag dock vara trött på dessa färger och borde pröva på nån annan nyans, tillika som det harmar att det lämnar ligga och skvalpa en skvätt här och en där.
Har format några stora vitlökar som bara ska råbrännas utan glasyr för att se så naturtrogna ut som möjligt. Så där behövs ingen färg.
Evigt tacksam till Solvej som låter mej härja på hos henne.
När jag körde från Hirvlax svängde jag in till Bennäs och gjorde blixtvisit hos en väninna som jag bara träffat på stan det här året. Vi har messat desto mer men jag har saknat våra härliga diskussioner och skratt som ibland har räckt in på nytt dygn. Denna pyttekorta timme gjorde gott åt oss båda.
Jag har inte cyklat på flera dagar och i kväll fanns det liksom inget annat att tänka än att köra en liten runda. Runt Bäckby och hem igen, så skönt.
Och varma smörgåsar och minttukakao på det, hur bra kan ett tisdagskväll bli egentligen. Avrundar vår ledighet med filmkväll och förtränger att det är jobbdag igen i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar