Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 25 september 2019

Första och sista


I går kväll hade vi då höstens första målarkväll. Så roligt att träffas igen efter ett långt uppehåll.
Jag hade skissat upp från telefon ett foto från Florens och vy över katedralen Santa Maria del Fiore.
Jag är ju inte den som lägger ner mycket tid på en målning så på två timmar med mycket prat och djup koncentration och tystnad i klassen var den klar.
Härligt att att under processen ta sej tillbaka till känslan när vi gick där uppe på kullen i Florens. Det nästan overkliga att vi fick uppleva detta vackra paradis och värmen och doften från blommande citronträd. Sånt som ingen kan ta ifrån en.


Dagens fina väder gjorde att vi begav oss ut med cyklarna när vi kom hem. Det har varit glest de sista veckorna och har bara räckt till en gång i veckan ungefär. Men det börjar bli kallt att susa fram på cykel och jag hade så mycket kläder på mej att när jag låg krökt över ramen stängde det nästan av syretillförseln till hjärnan, så mycket tryck på "vambi"


De allra sista dahliorna för i sommar står nu i vas. Vilken glädje de gav mej de tre påsarna med knölar jag köpte tidigt i våras. Ska nu försöka få dem övervintrade till nästa säsong.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar