Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 4 september 2021

1 år med Bonzo och lördagsrundan

I går var det 1 år sedan vi körde till Kannus för tredje gången. Denna gång för att få hem vår Bonzo som på dagen blivit sju veckor gammal. Jag minns ännu overklighetskänslan, att inte kunna fatta att vi faktiskt skulle bli hundägare på nytt. Sorgen efter Zeb var ännu väldigt påtaglig och det gick inte ens lite att skrapa på ytan utan att det såret sprack och blödde. Det gör ju ont än i dag.

Men Bonzo gav vårt hem nytt liv och fast det är en kamp ännu många gånger skulle vi aldrig ångra beslutet. Han är fortfarande valp bara modell större.

Blev så glad när jag fick ett meddelande av en helt okänd person att hon tycker Bonzo är en av de tre vackraste lapphundar hon vet och så har hon två själv. Alltså kan man ju räkna ut vilka som kommer på första och andra plats haha! Och visst är han otroligt fin vår älskade Bonzo, ingen tvekan där.


I dag lördag började jag med att tvätta köksfönstren och byta gardiner. Plockade in en stor mängd tomater som jag rostade i ugn, mixade sen med lök, vitlök och örter till tomatsås. Frös ner i askar för att använda i tex. köttfärssås eller pizza.

Fick för mej också att baka en citron och vallmofrö sockerkaka.


Eftermiddagen vigdes åt att pröva Bussimossen rundan i Lepplax.


Vacker natur.


Som vanligt halkade jag efter för alla foton som skulle tas.


Och mina medgående fick vänta.


Lite lapplänsk känsla också här. Blött på många ställen och man fick nog se efter var man lade ner fötterna på många ställen. 

Härligt ändå i skogen där det inte slapp blåsa den kalla vind som varit i dag. Här var det istället att det ångade under pajtan när solen låg på.



 Glad och mysig kväll till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar