Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 22 september 2021

Det rullar på

Det är ingen tvekan längre. Hösten är här till fullo och i natt hade vi ordentliga minusgrader. Som betyder att allt frös bort. Sörjer gör jag väl inte, jag har redan varit klar men allt vad odlande heter en längre tid och så tacksam att vi har våra fyra årstider. Nu är det bara det att allt ska bäras undan. I kväll har jag i alla fall klippt ner dahliorna som stått i kruka och gurkplantorna har åkt ut ur växthuset. Tomaterna såg lite genomskinliga ut så jag vet inte om det är körd också för deras del. Som tur var plockade jag in en hel del redan kvällen innan.


Måndag kom vi oss inte till hundlekis, jag var alltför frusen för att tänka mej stå och se på jagande hundar i en timme. I så fall hade jag fått ge mej in i leken.

I går hade jag frissatid och har gått från varma till kalla färger, dags att anamma den naturliga looken med extra hjälp. Sedan in till målarsalen där vi ett gäng ska hålla till tisdag kvällar i höst. Vi är för lite kursdeltagare så kom med du som känner dej manad. Det är en studiecirkel och ingen direkt lärare utan vi inspireras av varandra och våra olika tekniker.

I dag har jag varit till massörskan och fått axlar rygg och armar en rejäl omgång. Underbart att det finns folk som vill ta hand om slitna och trötta muskler.




 En sista flämtande sol i kväll.

Efter att ha varit ute ett par timmar ska det nu bli skönt att landa i soffan före jag hasar mej till sängs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar