Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 september 2021

Fredag med höstvibbar

Så skönt att komma hem i dag till ett höstfixat vardagsrum. Inte ens hunden och gubben som varit hemma hade vandaliserat desto mer.


Eftersom hunden fått sin långlänk för dagen men jag behövde den friska klara luften tog vi en runda ner till ån.


Där finns också mycket att undersöka då det inte blir så ofta att vi går dit ner när det inte är badsäsong. Fast Bonzo tog ett snabbt dopp i alla fall.


Alltid hittas en pinne eller kvist att härja runt med.


Sotarn har varit i dag så i kväll gjorde vi eld i spisen och grillade korv på bästa glöden. Sånt som hör höstkvällar till.

Har kokat äppel och aroniasylt och äppelmos i kväll. Borde ännu pickla rödlöken jag odlat, det är ju så jättegott till allt. Har sån energi så det gäller att passa på.

Det bästa av allt är att jag, syster och mamma har bokat oss en helkväll tillsammans i november. Vi saknar vårt Helsingfors men aktar oss ännu för att shoppa bland alla andra shoppingsugna före jul. I stället blir det mat i Jeppis och Bladis pojkan på Schaumans salen. Huvudsaken är att vi får vara tillsammans.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar