Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 30 september 2021

Dagarna rusar

Dagarna bara rusar i väg och septembers sista dag är snart till ända. Men så fina dagar som dragit förbi, hösten är min stora favorit årstid. Knappt att man törs uttala det men höst och vinter slår både vår och sommar i min värld. Mindre allergier och glest med både ormar och grodor...

I tisdags kom jag mej  iväg till en kväll med målargänget vilket jag inte ångrade efteråt. En sketen akvarell gjorde jag som misslyckades men vad annat kan man vänta sej efter så långt uppehåll. Men att träffa de andra målarna var så väldigt trevligt.

I går kväll drog vi iväg på hundlekis med Bonzo till Nykarleby. Också så värt när man ser glädjen hos hundarna. Vi har inte tidigare varit en onsdag kväll och nu var det andra hundar i farten. Jag tyckte Bonzo kom bättre överens med detta sällskap och vi mattar och hussar har ju alltid att prata om trots att det är första gången man träffas. En slutkörd hund och pälsen full av dregel när vi kom hem så det blev raka vägen in i duschen. Sen sov han som klubbad till morgon.


I kväll tog jag honom på en en lite längre runda, ca 7 kilometer i vacker terräng. Fast jag var så trött i kroppen när vi startade så jag inte visste hur jag skulle orka. Men frisk luft har aldrig skadat och jag kvicknade till ordentligt. Så pass att jag bakade 134 stycken syltkakor då vi kom hem. Förlovningsfesten närmar sej och jag ber till högre makter att vi alla hålls friska nu. Ingenting är enkelt att planera i pandemitider men nu håller vi tummarna att det går vägen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar