Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 2 oktober 2021

Doft av getpors

Vilket fläng det varit i dag, men roligt sånt.

Vi kom på vid morgonkaffet att vi skulle göra en snabbtur till Vasa. Gubben hade sett ut vintercykelskor och jag behövde nya vandringsskor eftersom jag sålde vidare de jag köpte tidigare. Fick dem aldrig att passa mina fötter. 

Dessutom fyller Lottas mamma i dag så då passade vi på att åka via henne och ge en blombukett. Vi haffade henne lyckligtvis i ytterdörren på väg till arbetet så några ord hann vi byta.


När vi båda hittat våra skor som gick riktigt snabbt åkte vi hem och fyllde ryggsäcken med kaffe och bullar från Aroma cafe´.

Vi drog till Seljes i det fina höstvädret.



Alltså verkligen en liten bit av Lappland.


Premiärtur med de nya skorna och de sitter så otroligt bra. Extra bred modell det är vad mina fötter behöver, också i arbetet har jag extra breda som ingen annan har. Som jag brukar säga, allt är stort på mej utom pissblåsan...





Och denna fina voffsing som börjar bli så van att åka bil och som får vara med och uppleva naturens alla skiftningar. Våra utflykter skulle inte vara lika skoj utan honom. Dessutom charmar han folk var än han går. I dag kom en ung kvinna fram och frågade om hon fick fota honom. Hon pratade engelska men ryska med sin väninna.

Härlig vandring där uppe på åsen och doften av getpors låg stark i luften. Har jag skrivit att hösten är underbar!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar