Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 oktober 2021

Söndag med omväxlande väder

Helgmornar med bra väder är Bonzos lycka för då är vi alla tre redo för motion och frisk luft. Bonzo har blivit så van att åka bil nu och hoppar glatt upp i passagerarsätet när dörren öppnas, för det mesta är det ju verkligen nåt roligt på gång. För exakt ett år sen var vi på utflykt till Pauanne i Kaustby och Bonzo blev åksjuk och spydde före vi var hemma igen. I morse kollade han läget med kossorna i hagen när vi körde förbi.


Vi begav oss ut på krispiga stigar med flera minusgrader.


Bort till Fors Jannes stuga.


Bonzo visste att det fanns godsaker i mattes jackficka och satt fint och väntade.


Och visst fanns det belöning till en duktig pojke <3


Endast tre andra mötte vi i spåret, denna vackra söndagsförmiddag.



 Hem för att baka en havrekaka med dumlekola och havssalt, onödigt god jag vet. Dessutom hade Lotta med en tårta när det kom eftersom hon just firat sin födelsedag det rara flickebarnet. Så vi doppade till ordentligt sen efter maten medan vi såg en fotbollsmatch på tv.

I går kväll var vi bjudna på kaffe på andra sidan av ån och hade en sån trevlig kväll. Känns som om vi varit mer sociala den senaste tiden än vad vi varit sen pandemin rullade in. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar