Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 20 oktober 2021

Stocklada var det här

I går var en extra trevlig dag då vår lada monterades upp. Kvällen före var det talko med pojkarna då plintarna riktades in och delar av grönsakslandet skyfflades undan. Till nästa vår blir det att hitta nya odlingsmarker.


Fint med den lilla verandan som jag ska göra nåt dekorativt på bara jag hinner till och vädret är så pass att man känner sej road till att göra nåt. Sen tänker jag det skulle vara fint att få till nåt julfoto med Bonzo här också. Planer finns.


Ett tak borde vi också få till så småningom. Onödigt glis i detta skede.


Vi var flera som tyckte det var spännande med nåt nytt på gården och det skulle utforskas förstås.

I dag är det ett gråväder utan like. Snötäcket som kom under natten är ett minne blott. Bonzo och jag åker i väg på hundlekis i kväll så får han sin motion inomhus i stället. Tror det blir lagom för mej att sitta och titta på. Somnade när vi kom hem och jag vaknade av att jag skrattade högt åt nåt jag drömde, så kan det bli när det är roligt nästan jämt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar