Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 oktober 2021

Vinterpälsen på

I går kväll färdigställde jag denna lilla målning. Var i världen nu granarna blir rosa om hösten vet jag inte men inspirerad i alla fall av nåt foto på nätet. Man gör väl lite som man tycker.


Har kyttat med kameran vid solrosorna nu när fåglarna hittat fröna och önskat att de inte var så lättskrämda. Det slutade med att jag tog ett foto av en solros och sökte bild på hur talgoxen ser ut strax före den kniper tag om blomman. Men fy sjutton hur ringrostig jag känner mej. Halv kass inspiration och det är helt enkelt pga att jag lagt nästan noll tid på måleriet den senaste tiden. Tänker ändå att det är huvudsaken att man skvätter på och gillar läget, så plötsligt kan det dyka upp nåt på pappret som inte blev så tokigt.


Vaknade upp till ett onödigt kallt hus tidigt i morse. Fortfarande mörkt ute och nästan nollgradigt. Gjorde upp eld och satt en lång stund och bara stirrade in i lågorna. Försöker verkligen njuta av mina hemmadagar och inte bara gräma mej åt det onda och usla.


När det ljusnade ute sökte jag fram tjockare mössa och jacka och Bonzo har redan en tid lagt sej med vinterpäls så nu är vi redo för den kallare årstiden. Vi gick den rundan som blivit den mest använda på senare tid och gräset var frostnypet och solen gjorde det hela ännu vackrare.

Snart ska vi ställa oss för hundlekis. Två veckor sen vi senast var så vi är taggade, åtminstone matte. Bonzo har kanske inte hajat det än utan ligger och sover i godan ro på köksmattan. Men vänta bara då vi svänger in till lekiset och han ser de andra hundarna då går sirenen i gång.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar