Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 oktober 2021

Fredag på det

Startade fredagen med att ta på mej ett par av de många par sockor jag stickade i början på året tror jag det var. Ett par kan jag nog ge till mej själv tänker jag.

Gårdagen handlade mest om läkarbesök, röntgen, ultra, fysioterapi och mera sjukskrivning så det tycker jag vi hoppar över så här långt. Inget roligt alls.


Morgonkaffe och mandarin för att försöka komma i stämning då jag bläddrade i årets första julmagasin. Kändes dock inte riktigt rätt och alldeles för tidigt så de andra magasinen sparar jag till ännu nån vecka gått. Läser ju på Readly appen så därför har jag tillgång till flera.


Städade som det hör fredagar till (därför tycker jag aldrig om att va hem en fredag) och gillar att färgskalorna matchar varandra ute och inne.


En höstlig bukett klippt ur trädgården får pryda köksbordet. 

Bonzo och jag tog en ännu vackert väder skogsrunda och jag planerade koka eftermiddagskaffet över öppen eld.


Men plötsligt blev det mörkt och regnet föll. Helt okej för min del så jag plockade fram ett gäng ljuslyktor och tände alla för att få maximal mys effekt. Ibland är regn så skönt.



 Så när gubben kom hem blev det bryggkaffe och småkakor <3

Jag har sett igenom hela andra säsongen av Husdrömmar Sicilien på svt play och det blev så fruktansvärt fint i trädgården som fixades. Bill och Marie är riktigt härliga typer som matchar varandra så bra. Så det rekommenderar jag till er denna fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar