Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 oktober 2021

Inte som jag tänkt

Den här arbetsveckan blev inte vad den var tänkt. På måndag förmiddag sa mina armar stopp med att musklerna krampade och gjorde ont. Har haft problem ända sen i somras och därför gått på regelbunden massage men nu sa de i från på skarpen. Så nu går jag på piller och har läkartid i väntan.


Vi hämtade hem husse från arbetet på eftermiddagen och Bonzo satt och spanade mot dörren i väntan på att husse skulle dyka upp. Fina Bonzo killen som fått förfrågan om att bli pappa i Norge av alla ställen.


I går morse var det ett helt annat ljus och väder än måndagen.


Vi drog i väg på länk och vek av rakt in i skogen, den bästa av alla platser.


Så underbart vackert när solen började värma och fuktig dimma steg efter natten och regnet. Älskar dessa stunder.


En blöt och lycklig Bonzo som rullat sej i blött lingonris och arbetat med de sedvanliga kvistarna.


På kvällen var det tid med målargänget och jag satt och pillade med en liten målning. Mest för att bara hitta tillbaka till känslan och jag kanske gjorde det för plötsligt hade nästan två timmar gått och jag fattade noll. Men det är väl så när alla sitter med sina målningar och samtal ständigt pågår, plötsligt är det dags att packa ihop. Målningen är inte klar ännu men vad som ska till ännu får mogna fram.

I dag har vi en gråmulen dag och det känns lite tröstlöst just nu. Bonzo väntar på uteliv så jag får väl ge med mej snart. Inte mycket står på programmet under dagen, jag ska diska upp ett gäng ljuskoppar som eventuellt kommer till användning i helgen, annars vet jag inte så mycket mer.

Men i kväll har jag träff med mamma och syster och det ser jag fram emot. Definitivt dagens höjdpunkt.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar