Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 14 oktober 2021

Hjärta av kristall

Frostkall morgon vi vaknade till, men vad annat kan man vänta sej i mitten av oktober. När det ljusnade var jag ute för att knäppa några bilder och först när jag kom in såg jag att ett hjärta fastnat på en bild så jag måste ut igen för att fånga det på riktigt. Naturen har verkligen sin charm och underverk, bara man tar vara på stunderna.

Jag har haft fullt program i dag. Först var jag till röntgen där båda axlarna fotades. Sen vidare till arbetshälsovården och fysioterapeut som gick igenom min rörelseförmåga i axlar och armar och gav direktiv om olika övningar. Om en vecka är det ultraljudsundersökning av axlar och armar. Men jag ska väl prova om det går att arbeta från måndag så tar vi det därifrån sen om inget annat hörs.

Efteråt hade jag stämt träff med en väninna som det är alltför länge sen jag träffat. Två timmar på kafe´ var som ett knäpp med fingrarna och sen var det över. Men diskussionen har fortsatt över whatsup under dagen och vi vet i nuläget att vi kommer träffas åtminstone en gång före jul så då blir det inte så lång paus.


Bonzo hade livets fest i går kväll med flera hundar. Till och med mötte han en lapphundstös minsann men inte uppstod det nämnvärt stort tycke där inte. Hellre brottades han med de stora killarna i gänget. Ibland satt han bara och flämtade och var döslut men skam den som ger sej. Alldeles blöt och dregglig var det bara att skjutsa honom direkt i duschen när vi kom hem, sen hördes det inte mer av honom före i morse.


Det damp ner en bättre fotobok i postlådan i dag. Under helgen satt jag och plockade bilder från Italienresan 2019 så nu har vi en del av dem sparade i denna fotobok.



Man blir allt lite sugen en regnig torsdagskväll. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar