Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 16 september 2021

Min lilla värld

Frusna aroniabär blev till kräm med jordgubbar till kvällsgröten. Tror inte det blev några poäng från gubbens sida över maten men jag tyckte det var riktigt gott. Havregryn kokade på havremjölk är supergott.

Aldrig har väl världen känts så liten som den gör nu. Man tossar på i sin egen bubbla vilket har både positiva och negativa effekter. Planerar väldigt lite framåt och tar mest dagen som den kommer. Rätt skönt för det mesta men i bland slår längtan till, till att bara kasta sej iväg på nåt äventyr. Behöver inte vara långt men det är hälsosamt att komma sej bort från hemmet mellan varven.


På tal om hemmet så fick vi köpa loss utgående möbler för billig peng från arbetet. Jag köpte två ljugarbänkar, en lång och en kort. den längre står nu som blombänk i vardagsrummet och den kortare gör Bonzo cirkuskonster på. En bänk är alltid bra att ha, två ännu bättre.


Som sagt vi skrotar runt kring stugknutarna och visst blir man lycklig av skog och höstfärger.


Här en väldigt lycklig hund på kvällens upptäckarfärd.


Pinnar hittas överallt och ska släpas på fast de egentligen är för tunga.

Jag längtar alltid till stickningen nu. Det blir inte många varv på en kvällsstund men åtminstone så mycket att behovet stillas. Försöker komma tidigt i säng och verkligen prioritera sömnen, tror det är viktigt nu när hösten är här och vi går in i mörkare tider. Läser tills ögonlocken blir tunga. 

Försöker få in en rutin som håller, behålla lugnet och inte ge vika för stressen som alltid ligger på lur. Detta kan hålla i några dagar sen flippar det ur igen men just nu är jag en förnöjsam människa.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar