Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 27 september 2021

En dag på hjul

Nånting som jag önskat så länge uppfylldes i dag och i efterhand gör det inget att jag fått vänta för i dag var den perfekta dagen. Vi tog cyklarna på bilen och gasade i väg till Kalajoki.


Gubben tog ledigt han också och tog mej till mitt önskemål, samt var både kartläsare och reseledare vilket är så skönt då jag själv är nästan helt utan orienteringsförmåga.


De vackra skogarna som syns från vägen och fått mej att drömma.


Här uppe på åsen var det så roligt att cykla. Kurvigt och upp och ner och jag kände mej som en riktig äventyrare när vi susade fram mellan tallarna. Som tur var kom vi på fel spår och hamnade hit upp en gång till för att rätta till vilket jag inte hade nåt emot.


Vi gjorde upp eld men hade verkligen inte tid att vänta på glöden. Halvljumma korvar med svart skal smakar gudomligt i skogen kan jag intyga.


Höstens färger måste man bara älska.


Minnesmärke över minröjare.


Horisonten...


Vi cyklade rakt ut i havet på en sandbank och vågorna slog mot varandra.


My bluebird <3


Vi körde på väldigt varierande underlag. Dessa spångar var väldigt trevliga.


Jag måste upp i ett utsiktstorn men såg bara skog och små pottar.


Hur mysigt.



 Vi drack kaffe på en bänk vid havet. Som sista runda blev det in till centrum och Vanha Plassi, gamla stan. På Strava stod det efteråt att jag cyklat 45 kilometer i dag. Många fotograferingspauser och bara njutarställen.

Dessutom har vi andra sidan av huvudvägen outforskad ännu, men det blir i ett senare skede. Den här dagen lägger jag lätt bland de fem bästa under detta år. Så otroligt roligt, vackert och härligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar