Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 september 2021

Septembers sista helg

Men vilken helg! Så länge sen vi haft så bra väder som dessa dagar och det har varit underbart. Jag unnade mej köpeblomster i går eftersom alla dahliorna frös och knölarna är nu på tork inför vintervilan. Jag plockade ut de färggladaste Petterssons hade, varför vara rädd för färg liksom.


Hälsade på fammo och jag gläds så otroligt över den nya rullstol hon fått med huvudstöd och andra finesser. Nu kan hon vara uppe så mycket mer och behöver inte hela tiden ligga i sin säng. Blir hon trött fälls ryggstödet ner och hon kan vila. Underbart!


Lite höstplotter vid ytterdörren.

Lördags eftermiddag var vi bjudna på dop av gubbens yngsta systers dotter. Lilla Ronja Alice uppförde sej ypperligt under hela festen.


I dag drog vi till Kronoby och Gustavsrundan. I härligt väder kan man absolut inte sitta inne. Kaffe och smörgås med.


Mormor vädrade vi också.


Bonzo yr av lycka och hade svårt att bete sej.


Så bra underlag att gå på.



 Dagens klart bästa foto, fångad i flykt. Hur mycket mera höstbild kan det bli egentligen.

Mot kvällen blev det kalasdags för mina två systerdöttrar så helgen har mest handlat om fest och frisk luft. Härligt ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar