Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 7 maj 2023

Helg i bilder

Vilken toppenhelg vi haft. Jag har varit ledig och vädret har varit riktigt hyfsat.


En och annan har vinterpäls som ska bort. Detta är med det värsta Bonzo vet, vil absolut inte borstas och ser för det mesta ut som en stor rishög hela hunden. Dessutom har han årets första fästing ovanför ögat och vi har kämpat hela dagen men han tillåter verkligen inte nåt extra pill kring ögonen. Där går gränsen. Filar på nya metoder som bäst.


Det går trögt med räfsandet, blir nån kärra om dagen. Jag är nöjd så.


Lärkträdet slår upp sina gröna. Den är vackrast under försommaren med sin ljusa och skira grönska. Sen mörknar den och så äter nån ohyra upp en del. Men jag njuter av den så länge det varar. Om hösten är den också fin när den lyser som guld i solens sken.


Mamma kom med sin goda hemlagade senap, precis som om hon visste att det skulle vankas grillkorv till kvällen.


Tog en tur med cykeln under kvällen. Njöt av stillheten och fågelsång.


Årets första maskros i växthuset.


Gubben cyklade med andra Vätterns cyklare i dag så jag gjorde en sallad till lunch och satt på terrassen och lät mej väl smaka.


Stackars pojk som kommer hem till mamma och det enda hon har att bjuda på till kaffet är digstive kex. Det vill bli så när oväntat besök kommer, det finns aldrig nåt hemma. Men så glad jag blev, trots att jag nu inte var orsaken till besöket.


Jag har städat uterummet under dagen och nu är det bara att börja på säsongen. 


Så vi satt faktiskt här en stund i kvällssolens sken och lyssnade till musik.


Alla tre förstås, ingen lämnas på utsidan.


Stackars liten med sin fästing. Varför förstår du inte att vi bara vill dej väl.



 Tittuut!

Vill ännu nämna att fredagen blev en rolig dag när jag på arbetet kom ut från en klient och nästan sprang på min bror och hans mamma och min brorspojke. De har varit några dagar här i stan från Sverige och så råkar vi på varandra på en av de mest otippade gränder. Vilken tur att min lunch började då så vi fick prata en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar