Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 21 april 2018

Det går bättre nu


Känner att jag var smått negativ i mitt senaste inlägg. Arbetsveckan hade tydligen sugit musten ur mej helt. Det var ju fredag och jag hade fixat sällskap åt oss till vappen så allt borde ju ha varit bra.
Nå, det blev nya tag i dag.
Slapp all by my self till stan och strössla lite pengar. Då mår jag fint och ber alla sparare, miljötänkare och återanvändare att hålla sej på mattan. Det är med blod svett och tårar jag drar lös mina små slantar och jag har inte den minsta skam i kroppen när jag unnar mej själv.
Pense´er som jag planterade i krukor och sen tyckte synd om när jag lämnade dem i kylan. Endast ett par plusgrader här i dag. Till OMAKO, den nya klädbutiken i stan. Köpte en skjorta, drack kaffe och åt kaka som de bjöd på. Pratade med ägaren som också arbetar på min firma.
Till bokhandeln och förärade mej några pennor och ett suddgummi, bara en sån sak kan göra mej lycklig.
Fuldansade med gubben på köksgolvet när jag kom hem. Stina Wollters Leave my shame är en ny favorit som får kroppen att spritta. Var faktiskt in till musikaffären för att höra om de hade hennes nyligen utkomna skiva men de visste inte ens vem hon var. "Är hon svensk?  Så jag upplyste om att det är Sven Wollters dotter och hon gör alldeles underbar musik. Rå avklädd och härlig. Hon är grym den människan. Beställde på nätet när jag kom hem.
Finfina lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar