Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 april 2018

Det som göms i snö...


I går kväll hade jag syster och hennes döttrar på besök. Så roligt att få en kvällsstund med dem när det annars är så svårt att få till en träff i den hektiska vardag som syster ännu har med skjutsande av barn hit och dit. En mycket bra start på veckan alltså.
I kväll hoppade jag på cykeln och for till bibban för att låna ett gäng böcker. Det går liksom inte att vara utan nåt läsvärt. Hittade två stycken, Alek- Från sudanesisk flykting till internationell fotomodell och Varför gråter inte Emma. Dessutom skulle boken De kommer att drunkna i sina mödrars tårar tas hem åt mej. Jag hörde på arbetet en intervju med Malou Von Sivers där hon bland annat rekommenderade denna bok och jag var snabb att skriva upp titeln.


I helgen var vi en sväng till Bygga och Bo mässan i stan. Där var Eko Furn med sina produkter och vi köpte nackkuddar till våra hemmagjorda ribbsolstolar. Nu blev de riktigt bekväma. Just nu dör flugorna som flugor i växthuset efter att jag gett dem en omgång. Det är de övervintrande som vaknar till sin säkra död där just nu. Men så snart det är över flyttar vi in där på allvar.
Det som göms i snö kommer upp i tö som det så vackert heter är mycket riktigt. Har gått med skyffel och kärra runt Zebs domäner och hittat ett enormt gäng med...vårrullar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar