Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 23 april 2019

All vår början bliver svår


Passade på att fota Zeb i kvällsljuset när vi var på vår lilla runda.


Nog var det tungt i morse att hiva benen över sängkanten. Kändes så okristligt tidigt efter alla sköna sovmornar. Och som vanligt när man varit borta en längre tid från arbetet så är det mesta åt skogen och städa är det första man får göra föra att ens vilja börja på. Precis som mamma varit borta...
Jaja jag var väldigt trögstartad men mjuknade till under dagen.
Väl hemma igen vilade jag fötterna och satte igång med kvällsmat. Det blev två rätter eftersom vi hade produkter som höll på att bli onödigt gamla.
Jag tvättade köksfönstren på utsidan efter att nästan fått slag när jag kom ut i köket i morse och solen lyste rakt in. Ännu en fördel med att sova längre om mornarna, solen hinner söka sej.
Det lilla påskpyntet som var framme är bortstädat och tulpanerna i roskisen. Det gick jämt ut för dem. Glad att jag har nejlikorna som brukar hålla sej länge.
Nu är det bara Trädgårdstider som hägrar i tv:n före jag stupar i säng.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar