Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 27 april 2019

Som konfetti


Har bildbombat sociala medier med bilder på pense´er idag, men tycker att man inte kan få för mycket av dem under denna årstid.
Skulle absolut inte ha några blommor idag. Följde bara med gubben som skulle ha nåt verktyg och tänkte själv skaffa jord och växtduk.


Men försök nu motstå denna när den står och blickar mot dej från blombordet. Det är inte lätt kan jag säga. Så fast jag hade ett gäng hemma redan blev det tre till.


Planterade i en av mina blå krukor som jag gjort och jag tyckte det blev fint. Tog fram trädgårdsmöblerna så att det skulle finnas mera bord att placera på, trots att vädret nu blir sämre.  Tyckte nästan jag borde haft både mössa och vantar på hundlunken i kväll.


Jag kör med en lindad och överansträngd tumme så jag har varit både frustrerad och hindrad i mina planer för dagen. Har fått tänka på hur jag tar i och vad jag gör. Den har känts bättre mot kvällen så när gubben for på fotboll blåste jag ut vardagsrummet och vårstädade det. Det håller tills Zeb kommer in för natten så nu ska jag njuta av ett gräs och grusfritt golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar