Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 20 november 2019

Den finns!


Solen finns ännu. Det kunde man inte riktigt tro. Men efter att jag varit till massörskan  och alla kotor och SI leder var på plats igen hade det svängt från mörker och regn till sol. Jag måste ta en bild från bilfönstret som bevis i fall inte nån trodde mej. Hela världen var som förändrad när den fick färg men det roliga varade inte så länge, snart var det lika dystert igen. Men solen, den finns fortfarande.


Och som solen ligger inbäddad i ett grått täcke ligger gubben inbäddad här hemma. Hosta och snuva och så fel tidpunkt. Jag som ska på bollklämmarresa på fredag har nu fullt sjå att hålla mej på benen. Tuggar vitlök och inhalerar solhattsdroppar. Har kokat en brygd av laven jag fick för längesen, var det månne islandslav? Kan vara helt ut och segla, bitter och eländig smakar den dock men ner för struparna ska den. Läste just om citron, konjak, varmvatten och honung och det lät så mycket bättre i mina öron. Hur är det möjligt att förkylningar alltid landar vid fel tidpunkt när det ändå finns 365 dagar att välja på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar