Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 november 2019

Stilla sej


Klockan sju i morse steg jag in hos min tandläkare.
Fick inslipat nya bettskenan och i handen en räkning på 340 euro. Men så lever jag inte utan den så det är helt okej. Hemåt började det ljusna och jag måste stanna bilen och ta en bild i Ytteresse när de kala träden speglade sej så fint.


Jag skulle städa men hade ingen brådska. Satte eld i spisen och sjönk ner i fårfällen med kaffe och bok. Så gjorde jag ett ryck med städgrejorna, vädrade och stod i. Satt en stund med svärföräldrarna innan jag gick ner igen och fortsatte.


På eftermiddagen före jag hämtade gubben min från arbetet svängde jag in via gravgården. Gick bland gravstenar och stillade mej inför allhelgona. I morgon ska vi dit på nytt och tända ljus vid våra anhörigas gravar.


I kapellet var vi fyra stycken som prövade akustiken med Härlig är jorden och vi kunde konstatera att den var fantastisk bra. Samtalet jag också hade med en medmänniska där på gravgården var fint. Så bra att kunna öppna upp i sina funderingar om sorg, minnen och tacksamhet som kommer så nära inpå i det tidevarv vi lever i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar