Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 november 2019

Stjärnor på hjärnan


Sociala medier har svämmat över av pappersstjärnor den senaste tiden och sent om sider har jag hakat på. Går att göra av nästan vilket papper som helst utom riktigt tjockt. Den längst till höger är av Indiskas papperspåse och blev hur fin som helst.
Jag har haft en ledig måndag och redan tidigt i morse satte jag mej för att göra färdigt beställningsmålningen. Ännu i kväll ska jag göra upphängningsanordningen men så är det bara att packa den i papper.
Tro det eller ej men just som jag städat undan penslarna fick jag ett telefonsamtal på en...målning. Lite roligt känns det allt.



I detta rum har jag tvättat fönstren och dammat gardinerna. Bytt matta, duk och kuddfodral. En snittamaryllis i vasen nu bara så är detta rum redo att ta emot lillajul.
Av riset jag släpade hem från skogen i går har jag gjort en gran som nu står på yttertrappan med en slinga i. Aroniaträdet har också fått sina lampor så nu är det bara snön som fattas. Just om det kan det bli en lång väntan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar