Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 26 november 2019

Varierande konst och stjärnglans


I dag lämnade jag över målningen till en mycket nöjd beställare. En händelse från verkliga livet är på detta sätt dokumenterat och kanske den roligaste målningen jag gjort. 50x60 cm mäter målningen.


Jag hälsade på farmor i kväll och tog upp hennes bibel som ramlat i hyllan. Ut seglade ett tidningsurklipp från min första egna utställning. Detta var en stor händelse för mej minns jag och så roligt att också farmor har urklippet. Hon såg då ännu och var med mej till Purmo för att se den.


Jag fick ta ett varv till bybutiken för att få lampa till nyaste stjärnskottet och nu är den upp i fönstret.
Köpte en flaska julmust och besökte sönerna. Den ene höll på att fila på sitt såg och mätbord och den andra hade slipat garderobsdörrar som ska få sej ett lyft.
Det var tänkt att jag skulle ut och äta med ett gäng i kväll men planerna blev ändrade men det blev hur bra som helst i slutändan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar