Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 18 november 2019

Svart


Ute möter mej en blöt hund med en glad svansviftning. Äntligen soffgos med matte!
När han torkat upp får han komma i soffan på den utbredda pläden, bli kliad bakom öronen innan han rullar ihop och somnar gott. Själv värmer jag mat och tittar på netflix. Så mycket julfilmer finns nu att se men jag sparar lite på det ännu. Istället blev det en serie om kungar och drottningar på 1500 talet som jag efter första avsnittet inte kan bestämma om det är nåt att fortsätta se eller inte. Vackra klänningar och halshuggningar, ja jag vet inte.


Efter att jag målat och svängt döda grässtrån åt både höger och vänster och flyttat nåt mossplätt hit och dit la jag undan penslarna för att gå ut med min fyrfota vän. Så himla lockande... Svart och blött.
Men vi tog oss en liten runda och nu ska han just in igen för att få kvällsmat och medicin. Själv borde jag få Rennie. Rap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar