Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 6 november 2019

Så mycket mer än jag tänkt


Vilken underbar dag trots att jag mest bara blickat ut genom igengrodda fabriksfönster. Den här bilden som jag tog vid å bron när vi kom hem i dag är nästan sinnebilden för det perfekta vinterlandskapet. Finns det något jag fick önska i naturväg under denna vinter är det frost i träden. Och färgerna sen, så mjuka goa och harmoniska. Inga skrikiga gröna rosa gula...
Jag gillar mitt november så här långt.
Trots att jag haft och har så fördärvat ont långt nere i ryggen. Undrar om jag inte tappade en kula eller en kota nånstans utefter Fors Jannes leden redan. Har inte varit mej själv sedan dess. På fredag har jag fått tid till min massörska så ska vi se om hon ännu har hopp för en bruten själ.


Dagen blev så mycket mer än jag tänkt.
Efter arbetet tog jag min korg och körde mot Hirvlax. I helgen ska det råbrännas så fast jag inte hade så mycket på lager så hjälpte jag till att fylla ugnen. Träffade på en bedårande hundflicka som var på kollo och jag tänkte ju lämna där på golvet med henne. Kisse låg framför spisen och värmde sej efter en dag ut på jakt. Så mysig hela vistelsen med både vänner och djur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar