Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 november 2019

Mitt i veckan


Redan mitt i veckan.
Vi hade avslutning i målargruppen i går kväll för den här terminen. I sedvanlig ordning var det pizzabeställning och nästan i sedvanlig ordning åt jag upp hela min medan de andra tog hem av sina. En medkamrat har jag fått i höst som också intog hela sin så nu behöver jag inte sitta och skämmas över min glupenhet.
Så trevligt runt bordet med ett väldigt skryypt schack. Jag fick en rödkrita bara så där av en som trodde att det skulle passa mej och mitt måleri. Bara en sån sak blir man glad av i mörkret.
Vi ska småningom få ny chef till arbetet och den "gamla" städar ur sina lådor. Jag fick tillbaka målningar jag gjorde till boken om firman 2012. Vissa hade jag fått tidigare men dessa hade lämnat på efterkälke. Trevligt att återse dem och särskilt två av dem som inte finns i boken.



Hem till farmor före kvällsmaten. Kände på mej att hon var ensam en mörk och eländig dag som denna. Många tycks små deppiga nu när snön försvinner, så även farmor trots att hon inte ser hur dyster vädret är men det känns säkert i kroppen ändå.
Så fick jag i min tur besök av ena sonen sen jag kom hem och vi funderade över en kaffekopp. Jag var mitt uppe i fönstertvätt och gardinbyte men det fick stå still så länge. Nu är i alla fall gardinerna uppe. Vi säger väl vintergardiner för ve och fasa om man nämner ordet juuul  här i huset redan i mitten på november. Enda fönstret saknar nu är adventsljusstaken schhh...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar