Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 31 oktober 2019

Slut på oktober


Tänk att oktober nu har gått för detta år och i morgon skriver vi november. Tyck att jag är tossig men årets två sista månader är lite av favoriter. När man kommit så långt att ingen julhets stör utan man bara har myset, glöggen, ljusen och värmen som högprioritering. Då har man kommit långt.
Mörkret har aldrig stört mej annat än att jag är mörkrädd haha! Skämt å sido så har mörkret inte påverkad mej negativt utan mera sett till att jag boar in mej och gör hemmet stämningsfullt.
Efter arbetet i dag begav jag mej mot staden för att bunkra upp inför helgen och så tog jag en runda vid Jysk. Bland annat lyktan följde med därifrån.
Jag har helg feelis redan eftersom jag är ledig i morgon. Så tusans skönt. Har ohyggligt tidig tandläkartid men sen är ju hela dagen ledig sedan. Jag ska få min nya bettskena så det är inte fråga om nån bedövning eller borrning eller andra otäcka saker. Fint så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar