Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 21 oktober 2019

Ut på vandring


Jamen vi fick en riktigt hygglig sovmorgon, så bra att få sova tills man vaknar av sej själv och inte alltid till alarmet. Vid morgonkaffet undrade jag vad vi kunde hitta på under förmiddagen och rätt snabbt kom vi till att det vore skönt att vandra.


Drog på oss kläderna och bestämde oss för att det blir till Fors-Jannes stuga. 10 kilometer fram och tillbaka ca. När vi startade var det lätt snöfall och dimman låg envis.


Här uppe på berget var det fint med vitmossa och frusen mark.



Så var vi framme. Jag med ordentligt sjuka fötter eftersom jag ännu inte hunnit gå in mina vandringsskor.


Lugnt och stilla, bara fågelsång och trampet av våra skor. När vi kom hem fick Zeb sin lilla motionsrunda. Vi funderade om han varit med skulle det ha tagit omkring tio timmar, så långsam som han är. Det är synd att behöva lämna honom hemma när vi far på såna här turer. Minns när han var ung och nyter då vi gjorde långa söndagslänkar med honom i skog och mark. Det var andra tider då.


Nu är nya spisen kopplad men höjden ska ställas in ännu.
Jag är så glad att det finns köttsoppa och spenatplättar i kylskåpet bara att värma i mikron för se den mackapären rör jag inte så länge jag är ensam hemma. Så långt som att ställa klockan har jag dristat mej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar