Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 25 oktober 2019

I går och i dag


Åh jag glömde nästan bort kvällens inlägg och inte hann jag blogga i går heller.
I går gjorde jag en mycket god ost och tomatpaj i vår nya ugn, det är lika spännande ännu att testa sej fram. Vi blev senare på kvällen bjudna till sonen och flickvännen på kaffe och åt där en smarrig kladdkaka. Pöste sen här hemma och därav inget inlägg.


Så här ser det ut hos oss när man sover sej bort från allt vad höststormar heter, håll med om att det ser skönt ut. Jag har suttit bredvid och tittat på nya favoritserier medan gubben leker datordoktor åt en arbetskamrat. Jag har tittat på en svensk serie, Älska mig och en engelsk The Spanish princess. Två helt olika serier men båda helt sevärda. Så skönt att slappa i soffan en fredagkväll.



Och med denna cyklamen har jag nog gjort rekord i livslängd nu trots att det finns en del gul nyans i bladen. Den kanske trivs i min drejade kruka vad vet jag. Jag har ett alldeles särskilt band till just cyklamen och den påminner mej varje gång om när jag gick uppför sjukhustrapporna till gamla sjukhuset med just denna blomma i mina händer. Så orolig för min mormor som blivit knäopererad att jag knappt kunde hålla tårarna tillbaka när jag fick veta att hon ännu var på uppvaket. Hade t.o.m fat med att lägga under och de lovade sätta blomman på hennes bord så hon skulle se när hon kom upp på rummet. Känslan jag hade i mitt bröst då kommer alltid tillbaka, jag ville göra allt för denna älskade människa och våndades över ingreppet som innebar ny knäskål. Åkte tillbaka till sjukhuset samma dag med min morfar för att få stillat min oro. Vad ni fattas mej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar