Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 2 oktober 2019

Intressen före städning


Vi kom in på det här med städning  på arbetet i dag, tråkigaste som finns om ni frågar mej. Fast också nödvändigt så klart men inget som jag ändå sätter stor vikt till. Plockar man undan och putsar lite här och där när det verkar behövas kommer man långt. Livet är för kort för att hålla på med så otacksamma saker som ändå ingen noterar i slutändan.
Hellre gör jag en hobby eller två när jag får tid över. Keramiken ligger nära hjärtat och nu har jag inte drejat på en tid utan format till lite andra föremål, som exempel detta blad fat som ligger på tork.


Akvarellen har jag hittat tillbaka till efter en paus medan jag utövade akryltekniken. Denna målning gjorde jag i går på kursen och färdigställde här hemma i dag.


Läsa böcker är en stor passion och jag kan tycka synd om den som inte har hittat dit. Man får en värld till bara genom att läsa en bok. Har fått hem tredje och sista boken i Malou von Sivers triologi och den ligger nu och väntar på att bli läst. Men före det har jag ett par böcker från biblioteket att beta igenom.


Och det nyaste är förstås landsvägscyklingen, så otroligt roligt. Fast nu går säsongen obönhörligt mot sitt slut men jag har tänkt cykla med trainer inomhus i vinter, få se om jag kommer igång med det.
Så till städningen som sällan ger mej nåt lyckorus finns inte mycket tid över men av lite hundhår och fläckar på golvet har knappast många dött av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar