Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 28 oktober 2019

Bra start på veckan


Bjuder på en blöt bild från nån dag sen. I skrivandets stund har vi lite vitt på marken och minus grader.
Arbetsdagen gick snabbt och jag var rätt pigg fast vi började redan 06.00 i morse, men det var ju som 07.00, däremot kom mörkret fort i kväll. Jag hade tidigare lagt in önskemål om hur jag ville ta ut mina resterande lediga dagar i år och det såg inte så hoppfullt ut men nu plötsligt så gick allt vägen. Så om jag tänkt rätt nu har jag inte en full arbetsvecka i november utan kör fyra dagars. Bara en sån sak gör ju att orken på nåt vis infinner sej och i december är också en hel del ledighet. Så nu kör vi bara mot ljuvliga adventstiden och mysiga julen med full fräs.
Nu ska här börja rensas ut. Känns i bland som om vi spränger väggarna med allt onödigt som bara ligger och tar plats. Jag är en stor bov i dramat som har alltför många hobbyn och intressen och samlar på mej mängder av material. Kläder som sparas år från år för att vi eventuellt kommer använda igen. Det kommer ju aldrig hända så det blir ekorosk och till bättre behövande. Jag har startat upp i kväll med en garderob där kläderna bara fylls på och trycks in. Nu får det vara slut med det. Jag borde verkligen ha köpstopp av kläder hela vintern för jag har allt jag behöver och är inte i nöd på något vis. Få se hur det lyckas. En bra sak med det som rensats och retts upp ikväll är att jag hittat två juverhållare jag inte vetat om att jag har. Tänka sej vilken lycka!
Så som jag startat upp i kväll borde jag göra med hela kåken. Att rensa är som att göra det lättare att andas.
Tror jag hoppar upp på cykeln och kör ett pass i rena ivern här. Har hållit mej en tid nu när jag fick nåt fel i ryggen efter vandringen i förra måndags. Nu känns det i varje fall att det släppt efter att jag ålat omkring på golvet här inne och brutit mej i alla möjliga krumbukter. Älskar när det knakar och brakar i ryggraden och alla delar sjunker in där de hör hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar