Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 oktober 2019

Innetider


Nu har vi äntligen fastställt vår julboll klämmar resa  till huvudstaden mor och döttrar. Så roligt att igen ha nåt att se fram emot. Känns som om jag varit en hemmaråtta ovanligt länge nu. Stackars gubben borde också få sej vädrad så få se om jag hittar på nåt med honom ännu före jul.

Samma snälla gubbe monterade fast min cykel på trainern som jag i min tur köpt av sonen som tröttnat på innecykling. Det är klart att det är långt ifrån den riktiga känslan att susa fram på vägar men nöden har ingen lag och när man vill motionera och vintern kommer emot så tar man vad som bjuds.
Så nu trampas det bland spindelväv och döda flugor. Hur mysigt som helst och man är ju inte kräsen av sej.



Ändå en skön uppfinning.
Och i morgon lär det vara fredag. Jösses så skönt! För hur positivt tänkande jag än försökt ha den här veckan är helgen som den dyrbaraste av diamanter. Har till och med hört på en podd om tacksamhet och positivt tänkande två gånger efter varandra i dag, allt för att det skulle fastna där mellan öronen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar