Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 oktober 2019

Söndagskväll att njuta av


Hej från en lika grådaskig dag som i går minus regnet då.
Nu är det fint med alla löv på marken, vissa har svårt med att låta dem vara men jag vet inte jag, hur nitisk ska man vara med ett naturligt fenomen. Dessutom är det den bästa näring man kan ge sin gräsmatta. Lite hamnar jag väl och ta där runt bollpilarna men annars finns det så mycket annat man kan göra av sin tid.
I dag har jag varit och firat mina systerdöttrar som fyllt år och efteråt for jag för att hälsa på farmor så nu är det lugnt i bröstet igen några dagar. När jag körde hemåt stod ett rådjur mitt emellan å broarna och så vilse ut. Så sprang det en bit framför bilen tills det vek av på en åker.
I kväll är det en söndagskväll att njuta av för ännu i morgon är jag ledig. Gubben ska till kväll så vi ska försöka med sovmorgon så gott det nu går en måndagsmorgon. Men i alla fall så är det lugna puckar nu och jag ska fortsätta med stickningen som jag verkar ha fått på rätt köl, tänka sej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar