Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 18 oktober 2019

Ledig fredag


Jag har haft en ledig dag och ändå får jag inte till ett inlägg inom rimlig tid.
En långsam och skön morgon där jag donade på med små saker. Plockade runt små stilleben bland annat. Det är ju sånt som är så roligt när hösten kommer, att man lägger fokus på insidan av hemmet.
Sen tog jag ett motionspass  på cykeln. Inomhus i förrådet, så får det nu vara månader framåt. Bättre än inget alls tänker jag.
Mamma och jag har skickat roliga mess till varandra och varit glada åt att vi kan ha skoj fast så mycket bedrövelse just nu finns omkring oss. Men ingen orkar annars. Jag har verkligen sugit till mej sorgen som många känner nu och har så svårt att släppa tankarna på de anhöriga och om jag inte kan ha roligt samtidigt skulle jag gå under rätt snart. Så är det för alla tror jag. Vi måste bara leva på dag för dag.
Vi har hämtat vår nya köksspis och nu står den i köket och väntar på att nån behörig kopplar in den och det blir nu först på måndag. Bredvid står en låda med kastruller och stekpanna som jag beställt och bara väntar på att användas. Ska bli riktigt roligt med nya köksgrejer.
I kväll har svärmor och jag kämpat med ett stickmönster, eller jag har mest tittat på och förundrats över tålamodet min svärmor besitter. Själv hade jag gett upp för länge sen.
Med lite tur har vi löst mysteriet och när jag fått sova på saken ska jag med gott mod ta upp det igen och ge det en ny chans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar