Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 oktober 2019

Denna helg


Halva gårdagen var som en bilverkstad och det behövdes tre och ibland fyra man stark för att fixa bromsskivor och vinterdäck på en gammal trotjänare. Och mamma och jag var inspektörer som hejade på, drack kaffe och länkade hunden.
Vi, gubben och jag åkte senare i väg för att handla eftersom kylskåpet gapade tomt. Vi hade inte så mycket annat på gång så vi gick i lite andra affärer på samma gång. Första affären vi gick in i kom vi ut från och hade beställt ny köksspis. Lika förvånade båda två. Ingen av oss var förberedd och tanken hade inte slagit fastän vi tidigare nog funderat på att den vi har börjar ha gjort sitt. Det var snabba ryck där.
Så i dag har jag beställt nya kastruller och stekpanna eftersom de gamla inte kommer funka på den nya. Men vi har ännu kastruller vi fick i bröllopsgåva för snart 30 år sen så det känns inte bortkastat på det viset.
Annars har dagen sett ut ungefär som Zeb demonstrerar, vi har nött sofflocket rejält under eftermiddagen. Jag har stickat en del till ingen nytta för jag rev upp allt igen. Ibland blir jag så trött på mej själv, känns som om jag inte kan få till den enklaste sak. Det får i alla fall vila nu och så tar jag nya tag när humöret stiger nån dag i nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar