Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 11 maj 2013

Att ha startat festandet


Med morsdag i morgon och även den dagen bara 24 timmar så startade jag firandet redan från morgon.
Besökte farmor och uppvaktade med en liten ros. Själv hade hon bullat upp med läcker prinsesstårta så det blev kaffe naturligtvis. Min farmor är av det coolaste slaget. Skaffat nya solbrillor, röda sådana och såg ut som en stjärna (har bara inte kommit på vem hon liknar än).
Tycker så oändligt mycket om henne.
Patrik köpte också en chokladtårta hem igår så den brassade vi på med till eftermiddagskaffet. Det där med att de ska komma sjungandes tidigt på morgon har jag nog fått glömma. De har ju just lagt sej när jag slår upp gluggarna.
Men visst kan man sakna småbarnstiden och de egenhändigt gjorda gåvorna. Det är bara en tid sedan jag slängde dynvar som blivit tillverkade i barnträdgården. Alldeles uppnötta med hål men jag har inte haft hjärta att slänga före nu. Sneda, vinda och stickiga fågelholkar har också varit trevliga att få, då kunde jag inte ana att det skulle bli händiga träartesaner av dem båda.
Bilden ovan är årets morsdagspresent av mina älskade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar