Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 5 maj 2013

Full pott för helgen


Ojoj vad det har suttit bra med helg.
Finlands Leijon har rytit till riktigt bra i hockeyn och jag som annars inte bryr mej särskilt mycket blir alltid extra till mej när det är VM tider. Har suttit och glädjevrålat och klappat i händerna när målen kommit och Zeb har ryckt till ur sin sömn varje gång och sett skräckslagen ut. Gubben har suckat och sett förstående på Zeb och sagt att det är den tiden på året nu igen. Get use to it säger jag bara.
Gårdagen var en alldeles särskilt bra dag. Fick mycket gjort under förmiddagen och så kände jag ett behov av att hälsa på en vän bara så där. Det var nog det bästa jag gjorde under hela dagen, att kunna glädja en annan människa gör en själv också glad.
Efter besöket fick jag ny energi och rensade i hallonbuskarna som egentligen skulle ha blivit gjort redan i höstas, men man lär sej allt eftersom.
I dag har jag slöat mest hela dagen och eftersom vädret har visat sej från sin sämre sida med massor av regn har det också känts helt rätt. Men mot kvällen segrade solen och genast blev det fart i tanten. Har svårt att hålla fingrarna borta från trädgården nu.
Ny vecka startar med endast tre arbetsdagar och jag säger bara att det faktiskt börjar bli min tur att ha lite ledigt nu. Hoppas på bra väder åtminstone till slutet av veckan så det riktigt går att njuta.
Morsdag i antågande och det enda jag önskar mej är att mina karlar ska fixa till odlingslådor åt mej, av vilket skräpvirke som helst. Inga stora önskemål här inte men vill kunna odla lite egna grönsaker nu.

2 kommentarer:

  1. Tack för att du kom och förgyllde min dag!
    Det betydde mera för mig än du förstod...

    I dag ska det bakas bröd, så du.... Vi ger oss inte än!!!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Delad glädje dubbelglädje... Kram!

      Radera