Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 maj 2013

Vårens utställning


I dag besökte vi Terjärv och slöjdskolans utställning.
Måste säga att det alltid är lika roligt att göra ett besök där. Känner redan av vemodet för när onsdagens fest är avslutad så är också banden till skolan rätt klippta. I och för sej fortsätter storebror med sina kvällsstudier där till hösten men som föräldrar har vi gjort vårt.
Han blev för övrigt mottagen med öppna armar av sin "gamla lärarinna" i dag och kaffe och bulla behövde han inte heller betala för, skolan bjöd.
Men lillebror han har nog nu märker jag. Verkar som om 3 år är precis lagom.
Under de 3 åren har han gjort finfina möbler och dessutom hunnit med annat än det som hör skolschemat till.
Gungstolen är hans slutarbete och den är ju lite ovanlig. Modellen har han tagit från en designmöbel men ändrat på en del för att få den som han själv ville. Jag har fått provsitta och den är otroligt bekväm.


Här är snickaren själv med sitt matsalsmöblemang.
Utflykten till skolan avslutades vid Maggis där faffa bjöd på mat. Firade att vårsådden är avslutad och klar. En riktigt bra dag med andra ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar