Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 21 maj 2013

Pausar från värmen


Årets första gräsklippning är avklarad så när som på lite trimning men så var också tråden slut.
Det var tänkt att jag skulle ratta traktorgräsklipparen en stund men så kom passligt lillebror hem och tog gärna det uppdraget. Höll på att bli överkurs (enligt mej) när storebror instruerade mej i konsten att hantera monstret.


Ett snickeriprojekt som varit på gång hit hemma hade vuxit kopiöst efter att en 6:a plötsligt blivit en 9:a i måtten konstaterades i går efter att vi hämtat hem projektet. Jag slet mitt hår medan storebror lade pannan i djupa veck och konstaterade lugnt att det här fixar sej. Lite extra arbete men det ordnar sej. Så ringde han lillebror och överlade och jag tackade min skapare över att just jag fått dessa duktiga hantverkare i huset. Så lillebror fixade ny del och kom hem med den i kväll och just nu är det i full gång. Säg till om du behöver hjälp med nåt hojtar jag mellan varven fast jag inte kan så mycket annat än hålla i eller dra ut spik.


I min lilla grönsakstäppa är det full fjong.
Otroligt roligt efter flera års uppehåll.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar