Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 7 juni 2013

Har njutit min fredag


Ojoj dessa sommarkvällar!
Måste så ta vara dem nu när vi inte vet om det är bästa sommartiden just nu. Eller det är ju bästa tiden, allt är ljusgrönt och vackert och blommorna slår ut som bäst. Syrenerna är i full gång och sprider väldoft överallt.
Den här tiden borde alla tv apparater slängas in i nån garderob och bara glömmas bort för några månader. Det ljus en sommarkvällshimmel ger när solen sjunker finns inte på tv. Inte heller fåglarnas sång eller humlornas idoga surrande trots den sena timmen. För att inte tala om lugnet som sänker sej över bygden...
Myggorna är inte mycket att skylla på, det finns otaliga medel mot dem, inte ska väl de få förstöra en sommarkväll ute i det fria. Efter snart 42 år har jag åtminstone lärt mej att ta vara på stunderna och jag vet inte när jag senast skulle ha njutit så mycket i juni månad som jag gör nu. Känner mej så harmonisk med livet och mej själv.
I kväll har det också kalaserats och helgen innehåller flera roliga saker som jag ser fram emot. Från morgon ska jag på morgonkafe´ i Betania och presenteras som "utställerskan" På kvällen spelar Eriks band Orion i skolparken med början 21.00. Dit tycker jag ni ska komma om ni har möjlighet.
I morgon har vi också ett födelsedagsbarn här i huset, våran älskade Zeb blir 6 år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar