Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 29 juni 2013

Dement?


Alltså nu har demensen slagit till på allvar.
Ordet taklök har varit försvunnet ur kontoret hela morgonen. Har gått igenom alfabetet för det brukar för det mesta hjälpa när nåt namn är borta men icke. Till sist började jag googla olika  ord men det mesta hittades inte ens. Fetlök försökte jag också med och ni måste medge att där var jag rätt nära men google fattade ingenting och gav förslag om fettknutar på ryggen, håhåjaja...
Så kom ordet suckulent i mitt huvud och ja på den vägen är det.
TAKLÖK alltså.


Har haft lite lökar själv och köpte lite till och fick av en vänlig själ på arbetet.
Så nu har jag gjort klart det som varit halvfärdigt i några dagar. Installationen på våningsfatet är ganska rolig. Fatet har bara stått och samlat damm från den tiden när jag ville ha alla detaljer i vitt. Hittade det på loppis och tog det till arbetet för att ha gubben att köra det genom målarlinjen och vips var det som nytt. Men det är onödigt vingligt att balansera småbröd på så stenar och taklök blev mycket bättre.


De har nog sin charm taklökarna.


I dag blir det både förlovningsfest och grillfest. Sommartider hej hej!

4 kommentarer:

  1. SNYGGT !!mamm din

    SvaraRadera
  2. Shit! Va snyggt! släng dej i väggen Ernst :) h.syster.

    SvaraRadera
  3. Jå ja tzänder he ja ir liiti fö öväkvalifisera för Ernstas pjollri! hmmm...

    SvaraRadera