Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 juni 2013

När alla flydde


När alla fått mat i kväll flydde de åt olika håll. Ensam hemma blev jag.
Tror de tog till flykten för att inte hamna i nåt oönskat jobb. Åtminstone lilleman som är ärlig och medgav att han inte ville höra om nåt växthusbygge i kväll. Så han gav sej i väg med kompisar och det unnade jag honom. Han la sån tid och energi på mej i går när vi mätte fönster, funderade och han skissade på datorn. Så nu har båda pojkarna varsin växthusritning på gång i sina datorer och jag kan inte annat än börja tro att det faktiskt ska hända på riktigt. Men först ska vi ta midsommar åtminstone.
Tur att det finns en massa bloggar att inspireras av.


Jag gillar det gröna och är inte i nåt större behov av blommande blommor, trots att jag tycker andras är fina. Det har tagit sina år men nu börjar det bli rätt lummigt på baksidan av huset. Lite så där ombonat och mysigt.


Bollpilarna ger bra skugga åt en av våra uteplatser. Mitt på dagen är det skönast att sitta där när det är alldeles för hett på terassen. Skulle helst plantera mera träd och buskar men mina gräsklippande familjemedlemmar ger tummen ner. Förstår att det inte är så festligt att kurva runt alla planteringar. Men nog ger det bra insynsskydd mot nyfikna så lite till ska nog hit.
Vår framsida är en katastrof enligt mej. Den ser rätt halvfärdig ut och själva använder vi den sällan och håller mest till här bak. Men en sak i taget. Nångång ska det väl finnas tid ork och pengar till den också.


Kärleksnästet.

Men kvällen blev riktigt bra. Mor och jag hade tankeöverföring och vips var hon här. Så vi gick en runda i trädgården och slog oss sen ner i kvällssolen med varsin kaffekopp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar