Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 juni 2013

Som en blöt urvriden disktrasa


Regnat och åskat så det stått härliga till.
Blev riktigt höstligt mörkt på stadens gator som vi nyss besökte. Vi har varit och hängt tavlor i Betanias festvåning så nu har vi istället rätt tomt på väggarna här hemma. Utställningen var tänkt redan för en månad sen men flyttades framåt.
Ensam hemma är jag och går omkring och njuter av de vackra rosorna som finns på varje bord. Synd att värmen förstör dem fortare men jag ska torka dem alla för att kunna ha dem så länge som möjligt.
Dödstrött är jag. Fruktansvärt trött. Blir det värre än det var i dag så klarar jag inte en arbetsdag till. Kom på mej flera gånger hur jag knyckte till fast jag är igång hela tiden. Kan man verkligen sova ståendes? Fick anstränga mej för att se klart och få alla stickor på plats, ja jag har inte varit med om en tyngre dag. Undrade t.o.m om jag verkligen givit Zeb sin medicin i morse eller om jag tog den själv... det har faktiskt varit väldigt nära ett par gånger.
Men pollen säsongen är i full gång och den vet jag också av nu, så den och medicinering och allt annat därpå gör väl sitt. Så jag njuter i min enkla boning över att bara vara, drickandes kaffe med en bit bondost medan jag hoppas på mera regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar