Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 1 juli 2013

När det rullar på


Dagarna rullar på nu t.o.m lite för fort kan jag tycka ibland.
Det går fort när man har roligt sägs det ju men det är mycket på gång med förändringar och jag hinner inte riktigt känna efter hur jag ser på saker och ting känns det som. Kanske lika så bra.
Hur som helst har vi lagt världens firarhelg bakom oss och garanterat ett par kilo på det.
Jag arbetade till tio på fredagskvällen och missade därmed veckans bästa stund och plötsligt var det då lördag. Började med förlovningsfest ute vid Hällsand för min yngsta svägerska Ingela och hennes Jonathan. Ett dignande bord med smörgåstårtor, grön dallrande sak och de största blåbär jag nånsin sett på cheesecake och en massa annat gott och jag hoppas att ingen räknade hur många gånger jag besökte kakbordet.
Vi hann vara hemma ca 1,5 timme så fick vi skjuts till vår mycket försenade vappenfest hos goda vänner. Där grillades kyckling, baconlindade champinjoner och chorizo. I väntan på att maten skulle bli klar gick vi en runda i den fantastiska trädgården där det nyaste projektet var lådodlingar, vindskydd och armeringsjärn. De hade riktigt "ernstat" till det och det var väldigt fint. Vi åt där ute trots att molnen såg regntunga ut. Det höll uppe så länge att vi hann få jordgubbsefterrätten uppäten, sen kom regnet. Men skam den som ger sej. Vi flyttade under skydd, virade in oss i fleeceplädar och njöt av mexicanskt kaffe. En superskön kväll i glada vänners lag.
Söndagen kom och vi fick ställa oss för konfirmation i kyrkan. Vårt tredje och sista fadderbarn blev konfirmerad och jag skulle upp och vara med på välsignelsen. Det betydde att det blev kaffesits efteråt OCH ett dignande kaffebord OCH man måste ju smaka av det mesta.
Nåja vi överlevde också den helgen och ny vecka och ny månad har startat. Varje dag närmare semestern och närmare lillpojkens resa ner till Dragsvik. Storebror väntas hem från Cypern om några timmar.
Själv håller jag krig mot gröna larver som hotar min klematis och i nuläge leder jag med 1-0. Ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar